Wolf Graphics

WIE ZIJN WE ?
WE ARE A ONE-STOP SHOPPING FULL CREATIVE COMPANY

Je boodschap mag nog zo duidelijk, overtuigend of inspirerend zijn, als niemand ze opmerkt, mist ze haar doel. Zorg er dus voor dat de eerste indruk die je op je doelgroep maakt meteen raak is. Want je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken.

WAT DOEN WE ?
Logo & huisstijl

Je wil als onderneming, zelfstandige of vrije beroeper je eigen sterktes uitspelen en je onderscheiden van de concurrentie. Een eigen huisstijl legt de basis om daarover met je klanten en doelgroepen te communiceren.

Je huisstijl zegt ondubbelzinnig wie je bent en versterkt je communicatie-inspanningen.

De zorg die je besteedt aan je logo en de consequentie waarmee je dat gebruikt, getuigt in één oogopslag over wie je bent, over de zorg waarmee je zaken doet en de precisie waarmee je je klanten wil helpen.

Print- & drukwerk

Je weet heel goed dat je uitstraling belangrijk is. Wolf Graphics wil zijn klanten daarbij helpen met kwaliteitsvol drukwerk, een aantrekkelijke spandoek, een opvallende belettering, een in het oog springende beachflag, een krasvrije vloersticker, … We zetten onze jarenlange ervaring om in aandacht voor kleur, drukprecisie en de beste papierkeuze, want die belangrijke aspecten bepalen mee het eindresultaat van je drukwerk. We kiezen voor jou de juiste klever zodat je boodschap blijft plakken en toveren je anoniem voertuig om in een rijdende reclame.

website

Een website, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Het internet is inmiddels volledig in ons leven geïntegreerd, we internetten 24/7 met onze smartphones en tablets. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googlen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. In veel gevallen betekent dat dat uw website het eerste contact is met je doelgroep en potentiële klanten. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast gemakkelijk in gebruik is, alsook volledig in de lijn van je huisstijl staat.

We willen dat je terugkomt !
Daarom hechten we veel belang aan goede afspraken.
We houden van accuraat advies, doorzichtige offertes en respecteren de afgesproken deadlines.